Onze aanpak

Om een uitstekende dienstverlening te bieden aan onze klanten, sommen we hieronder enkele praktische afspraken op.

PROEFRIT

Graag OP AFSPRAAK kan u een proefrit maken. (enkel indien ernstige interesse aub)

OPTIES

Om praktische redenen zijn opties NIET TOEGESTAAN! (uitzondering : in afwachting van goedkeuring van een autokrediet)

OVERNAME

Overnemen van uw huidige wagen is steeds bespreekbaar en MOGELIJK.

KOPEN

U kan bij ons een wagen aankopen of vastleggen door middel van een VOORSCHOT van min 500 € (cash of bancontact). (aankoop > 10.000 € = voorschot min 1.000 €)

KEURING

Na uw aankoop, gaan wij spoedig naar de technische keuring en bekomen zo het 'ROZE INSCHRIJVINGSDOCUMENT' en de 'CARPASS'.

BETALING

Uiterlijk bij overdracht van het inschrijvingsdocument moet de volledige koopsom voldaan zijn. Betaling kan met een 'bankcheque' of 'via overschrijving'.

AFHALING

Wanneer u een wagen komt ophalen maken wij graag wat tijd voor u vrij. Dit voor het ophangen van de nummerplaten, afleveren van alle documenten, basisuitleg werking van de wagen, etc. Daarom : GRAAG AFHALING OP AFSPRAAK !!

ONDERHOUD & GARANTIE

Voor het onderhoud, service en garantie werken wij reeds 20 jaar samen met Garage D. LAUWYCK, Bruggestraat 68 te STADEN. Tijdens de duur van de garantie (1 jaar) bent u verplicht om alle onderhoud en werkzaamheden aan uw wagen te laten uitvoeren in de door ons aangegeven garage. Na de garantie bent u vrij in uw keuze van garage. U kunt echter ook in alle vertrouwen de door ons geselecteerde garage blijven bezoeken.