Onze aanpak

Om een uitstekende dienstverlening te bieden aan onze klanten, sommen we hieronder enkele praktische afspraken op.

Openingsuren

Wij werken het liefst op afspraak om onze klanten een beter service te garanderen. Uiteraard bent u anders altijd welkom tijdens onze openingsuren 

PROEFRIT

Graag OP AFSPRAAK kan u een proefrit maken. (enkel indien ernstige interesse aub)

OPTIES

Om praktische redenen zijn opties NIET TOEGESTAAN! (uitzondering : in afwachting van goedkeuring van een autokrediet)

OVERNAME

Overnemen van uw huidige wagen is steeds bespreekbaar en MOGELIJK.

KOPEN

U kan bij ons een wagen aankopen of vastleggen door middel van een voorschot van 10 % met een minimum van 1000 euro te betalen via bankcontact of overschrijving. Cash voorschotten kunnen eventueel ook nog binnen het wettelijk kader hieromtrent.

KEURING

Na uw aankoop, gaan wij spoedig naar de technische keuring en bekomen zo het 'ROZE INSCHRIJVINGSDOCUMENT' en de 'CARPASS'.

BETALING

Uiterlijk bij overdracht van het inschrijvingsdocument moet de volledige koopsom voldaan zijn. Betaling kan enkel via overschrijving of via cash indien totaal factuur bedrag kleiner is dan 3000 euro.

AFHALING

Wanneer u een wagen komt ophalen maken wij graag wat tijd voor u vrij. Dit voor het ophangen van de nummerplaten, afleveren van alle documenten, basisuitleg werking van de wagen, etc. Daarom : GRAAG AFHALING OP AFSPRAAK !!

ONDERHOUD & GARANTIE

Voor het onderhoud, service en garantie werken wij reeds meer dan 30 jaar samen met Garage D. LAUWYCK, Bruggestraat 68 te STADEN. Tijdens de duur van de garantie (1 jaar) bent u verplicht om alle onderhoud en werkzaamheden aan uw wagen te laten uitvoeren in de door ons aangegeven garage. Na de garantie bent u vrij in uw keuze van garage. U kunt echter ook in alle vertrouwen de door ons geselecteerde garage blijven bezoeken.

OLDTIMERS & CLASSIC-CARS

We zijn al jaar en dag liefhebber van classic cars en vanuit deze passie is de aan- en ver-koop van tweedehands auto's en classics & oldtimers gestart. Ook verkoop in consignatie van classics en oldtimers is mogelijk bij ons mits de auto's hun originaliteit hebben behouden.  Dit kan zowel gaan over originele voertuigen of reeds gerestaureerde auto's.  Wij staan altijd klaar met advies op maat voor wat de verkoop betreft van een dergelijke auto.